Make-up Tips from New York Fashion Week



 Machiajul natural a predominat pe podiumuri la New York pentru sezonul de toamnă-iarnă 2016-2017. Make-up artişti de renume şi-au arătat măiestria la New York Fashion Week recreând pe frumoasele chipuri ale modelelor diverse “poveşti” legate de natură, filme sau poeme. Culorile naturale au predominat atât la fardurile pentru ochi, cât şi la cele pentru obraji. Pentru buze machiajul a fost realizat în nuanţe tot deschise, naturale la majoritatea creatorilor.
Rozul deschis pentru obraji, intensificat cu un pic de maro pe centru a fost “vedeta” din machiajul folosit la Prabal Gurung.

 La Phillip Lim originalitatea a constat în vopseaua albă aplicată doar la o secţiune a genelor inferioare, iar pentru intensitate a fost folosit un creion de ochi negru kohl în partea de jos a ochiului, din colţul extern până în mijloc.

 La Carolina Herrera machiajul s-a bazat mai mult pe nuanţele de maro ce au creat umbre difuze pe pleoapele ochilor.

 La Diane Von Fustenberg tema machiajului a fost ca şi cea a colecţiei, perioada anilor ’70, o nuanţă de maro închis acoperind întreaga pleoapă. La Jill Stewart, ochii modelelor au fost conturaţi în întregime cu o nuanţă de mov închis.

 Rujuri în tonuri aprinse au fost la Jeremy Scott, unde fucsia pe buze a fost combinat cu succes cu o linie interesantă turcoaz pe pleoape. Şi la Victoria Beckham câteva modele au avut buzele colorate în nuanţe profunde de roşu, iar ochii au fost coloraţi cu două nuanţe de fard: kaki şi ocru.

 La Calvin Klein au predominat buzele colorate natural, dar şi în nuanţe de roşu deschis.

 La Marc Jacobs modelele au fost machiate în stil gotic, cu umbre în nuanţe de gri închis de jur împrejurul ochilor şi un ruj foarte închis pe buze.

Dacă vă place machiajul natural, în nuanţe de maro, verde deschis şi roz natural, vestea bună este că a revenit în tendinţe pentru sezonul următor!

Share:

0 comentarii