"Soul" Perfume by CoSTUME NATIONAL



Casa italiană CoSTUME NATIONAL a lansat „Soul”, un parfum unisex cu note de bergamotă, cardamom, piper roz, geranium, acorduri de piele, lemn vechi, ambră, vanilie şi patchouli.

Un amestec oriental de ingrediente foarte preţioase dau naştere acestui parfum special creat de Dominique Ropion. Bogăţia şi calitatea rară a materilor prime au creat un parfum cald, senzual, elegant şi carismatic, caracteristici tipice care întruchipează sufletul brandului CoSTUME NATIONAL

„Soul” este esenţa libertăţii şi a eleganţei, trăsături subtil evidenţiate prin notele de ambră. Culoarea sa naturală reflectă de asemenea frumuseţea şi unicitatea.

Acest parfum se deschide cu note picante, dar acrişor-fructate, putând fi simțită căldura notelor mai dulci din fundal. Oud-ul, care este în inima acestui parfum este completat de uşoare note de piele. Când notele iniţiale încep să se estompeze, oud-ul devine mai pregnant și notele dulci încep să ia locul celor iniţiale. Note proeminente de ambră, împreună cu vanilia îndulcesc acest parfum, care este completat de patchouli.


„Soul” este un parfum învăluitor care ia forma în jurul unui ingredient iconic: ambra pură, ce exprimă libertatea şi eleganţa absolute.


Share:

0 comentarii