The Bang - Always in Vogue



Bretonul reapare şi el în tendinţe în 2016, în lungimi şi forme variabile. Există multe tipuri de breton, astfel încât poţi găsi unul care să se potrivească fizionomiei tale.
Bretonul într-o parte poate fi primul pas către alte tipuri de breton, în cazul în care nu eşti decisă. Acesta este cel mai popular şi uşor de aranjat, chiar şi atunci când nu ai timp să ajungi la salon. Este ideal pentru faţa cu formă ovală sau pătrată, dar este de evitat în cazul unei feţe alungite.
Bretonul drept şi bogat ce se opreşte deasupra sprâncenelor este alegerea perfectă pentru o faţă ovală sau alungită ce poate masca un nas mai mare sau o frunte lată. Dar şi pentru o fată pătrată pe care o va încadra bine şi va îmblânzi linia proeminentă a maxilarului, bretonul drept şi filat prin estompare la vârfuri este alegerea ideală.

Bretonul foarte scurt sau asimetric scurt este potrivit pentru o schimbare îndrăzneaţă. Este ideal tunsorilor pixie sau boburilor scurte ce se potrivesc unui chip mic, rotund sau oval, mai ales în cazul în care se doreşte ca o frunte scurtă să pară mai lungă. Indiferent de alegerea pe care o faci în privinţa bretonului, cel mai important aspect este să îţi pună în valoare trăsăturile feţei.

Share:

0 comentarii