What Do Women Love - Citrine



 Citrinul, o piatră galbenă și frumoasă ca soarele lunii mai. Galben, culoarea soarelui, a aurului și a grânelor. Deci culoarea prosperităţii, a banilor şi a abundenţei. Desigur şi culoarea verii.

  Ce poate fi mai frumos decât o rază caldă de soare din luna mai? Când dimineţile sunt răcoroase dar plăcute şi la gât ne mângâie o eşarfă verde sau de ce nu... una albastră ? Galbenul acestei pietre se aşează de minune...şi ...pulsează... Pulsează a dragoste şi explozie. Explozie de bogăţie. Explozie de iubire. Vine într-adevăr vara. Macii cu splendoarea lor subtilă dar magică, verdele ierbii de pe marginea drumului şi paşii tăi uşori şi blânzi.  Ochii îţi sunt frumoşi şi luminoşi şi eşti pregătită să-ţi deschizi circuitul banilor şi al abundenţei. Eşti pregatită să te acoperi cu magia acestei frumoase pietre răspândind în jur parfumul tău Dior, bogăţie şi iubire.

  Iubesc citrinul şi galbenul, o creaţie fantastică care nu se poate obţine...  Ea pur şi simplu există şi nu te lasă să uiţi de Divin.

Share:

0 comentarii