Paris Fashion Week Street Style



 Întotdeauna moda străzii de la Paris impresionează şi rămâne în minţile tuturor! La o privire de ansamblu multe ţinute au croieli cu tăieturi structurate, ceea ce ne duce cu gândul că la Paris fashionistele abordează un stil oarecum asemănător şi unic, doar pentru acest oraş cu multă vechime în modă, unde se desfăşoară anual cele mai multe prezentări de colecţii.

 Combinaţiile de culori vii, stridente, cu cele neutre au predominat de data aceasta pe străzile Parisului. Costumele, sacourile, dar şi ţinutele în tonuri de gri sau bej au avut şi ele locul lor bine definit. Multe fashioniste au combinat şi de data aceasta cu succes, bluze sport cu mesaje, colorate sau monocrome cu jeanşi, dar şi cu pantaloni sau fuste.

 Paltonul mediu mai larg, gecile motor de piele, jeanşii rupţi, pantalonii şi jeanşii evazaţi şi/sau tăiaţi şi nefinisaţi, fustele midi/maxi plisate şi cloş ocupă un loc important în street fashion.


 Moda străzii ne place şi uneori ne inspiră, dar atunci când alegeţi un outfit acesta trebuie să exprime personalitatea fiecăreia dintre voi!


Share:

0 comentarii